Se alle artikler om bestyrelsesuddannelser og -kurser

Se-Bestyrelsesuddannelser.dk har lavet en række artikler om bestyrelsesuddannelser og -kurser i Danmark. Som nuværende eller kommende bestyrelsesmedlem er det vigtigt, du har en indgående forståelse af bestyrelsesarbejdet og dets betydning for virksomhedens succes. Et bestyrelseskursus eller -uddannelse kan hjælpe dig med at opnå denne forståelse og give dig de nødvendige værktøjer til at navigere i den komplekse verden af bestyrelsesarbejde.

Her på siden finder du en række artikler, der dækker emner som uddannelsesmuligheder, introduktioner til uddannelses- eller kursusformer, krav til bestyrelsesmedlemmer og meget mere. Uanset om du allerede sidder i en bestyrelse eller er interesseret i at blive en del af en, kan artiklerne give dig indsigt og inspiration til at tage din bestyrelseskarriere til næste niveau.

Artikler om bestyrelsesuddannelser og bestyrelseskurser

Bestyrelsesuddannelse skal ses som en del af den samlede pakke

Bestyrelsesuddannelse skal ses som en del af den samlede pakke

Se-Bestyrelsesuddannelser.dk skaber overblikket over samtlige bestyrelseskurser og -uddannelser rettet mod alle typer bestyrelsesprofiler i Danmark. Men man skal være opmærksom på, at bestyrelsesuddannelser er et plus og ikke en direkte adgangsbillet til bestyrelsesposten – det skal ses som en del af personens samlede pakke.

læs mere
Hvad er en bestyrelsesuddannelse?

Hvad er en bestyrelsesuddannelse?

En bestyrelsesuddannelse uddanner dig til arbejdet i en bestyrelse. Du får en forståelse af det ansvar og de opgaver, der ligger i at være bestyrelsesmedlem. Og du har mulighed for at videreudvikle dine kompetencer, hvis du allerede er en del af en bestyrelse. Der findes bestyrelsesuddannelser til enhver smag og behov. Dyk dybere ned i spørgsmålet ‘hvad er en bestyrelsesuddannelse’ her.

læs mere
Hvilken bestyrelsesuddannelse skal jeg vælge?

Hvilken bestyrelsesuddannelse skal jeg vælge?

Har du overvejet at tage en bestyrelsesuddannelse? Eller ved du allerede nu, at du gerne vil tage en? Så er det næste spørgsmål: Hvilken skal du vælge? Der findes mange forskellige typer af bestyrelsesuddannelser og -kurser, der opfylder forskellige behov.

læs mere
Tjekliste: Find det bedste bestyrelseskursus, der matcher dine behov

Tjekliste: Find det bedste bestyrelseskursus, der matcher dine behov

Der er et væld af forskellige bestyrelseskurser og -uddannelser på det danske marked. Derfor er der mange overvejelser, du skal gøre dig, når du står overfor at skulle vælge det, der passer bedst til dine behov. Men med denne tjekliste bliver det nemmere, og der er større sandsynlighed for, du vælger rigtigt – både i forhold til fokus for kurset og dine personlige præferencer og behov.

læs mere

Find din uddannelse

Vi har samlet de forskellige bestyrelsesuddannelser i Danmark. Bliv klogere på mulighederne og find den rette for dig.

Vil du vide mere om Asnet, så se mere på asnet.dk

Bestyrelsesuddannelser.dk er et initiativ søsat af bestyrelsesnetværket, Asnet. Asnet er en non-profit organisation, hvis formål er at styrke bestyrelsesarbejdet i Danmark.

Kontakt os på