InnovationCity logo
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 ud af 5 stjerner (baseret på 32 anmeldelser)

InnovationCity: BusinessCare Intensive

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 ud af 5 stjerner (baseret på 32 anmeldelser)
5 star81%
4 star19%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Bestyrelseskursus med noget på hjerte

Rated 5 out of 5
8. september 2023

Jeg kan på det varmeste anbefale bestyrelseskurset med Thomas Christensen hos Innovation City.

Det klæder dig på til bestyrelsesrollen på fornemste vis – ikke alene omkring bestyrelsens ansvar og rolle, men også med det helt centrale budskab omkring at skabe REEL sammenhæng mellem finansiel og menneskelig værdiskabelse i hele organisationen. Der deles modeller og erfaringer omkring, hvordan man i praksis kan arbejde med den menneskelige værdiskabelse.

Der er en rød tråd fra ende til anden og kurset er spækket med brugbare modeller og praktiske eksempler fra Thomas’ lange erhvervskarriere – såvel som direktør som bestyrelsesformand i en lang række virksomheder.

Samarbejdet internt i bestyrelsen såvel som med direktør og organisationen er også på agendaen og kursusdeltagerne får også selv mulighed for at reflektere over eget bidrag samt egne personlige og professionelle kompetencer.

Hele vejen igennem er der god mulighed for dialog og inddragelse af erfaringer fra kursusdeltagerne.

Gitte Skindhøj Vindum

Bestyrelsesarbejde er mere end jura og økonomi

Rated 5 out of 5
11. juli 2023

På kurset får du indblik i hvad bestyrelses arbejde går ud på og hvad der skal tænkes på.

Der lidt om jura og økonomi, men mest af alt handler det om, at skabe fantastiske resultater i samarbejde med vores medarbejder.

Erik Ellehammer Nielsen

Utroligt værdifuldt

Rated 5 out of 5
7. februar 2023

Det er sådan jeg vil beskrive deltagelsen samt indholdet på bestyrelsesuddannelsen hos Innovation City.

Meget bedre end jeg havde forestillet mig og relevant fra begyndelse til slutningen.

Martin Larsen

Praktisk tilgang til Ledelse, Samarbejde og Bestyrrelsesarbejde

Rated 5 out of 5
25. oktober 2022

Kurset er dejligt konkret og kommer hele vejen rundt, der er selvfølgelig lovgivning, jura og Bestyrelses ansvar, men der er også stor vægt på hvordan man faktisk kan arbejde med det man har, medarbejdere knowhow passion i virksomheden m.m. Og betydningen af disse. Med værktøjerne fra kurset føler mig væsentligt bedre klædt på til at kommunikere med medarbejdere og bestyrrelse, lede medarbejder og gøre min Organisation mere professionel .

Claus Bjerre

Kursus der bygger på erfaring

Rated 5 out of 5
19. september 2022

Super kursus hvor det er tydeligt indholdet er forankret i praksis.

Palle Clausen

Bestyrelsesuddannelse - der klæder dig på til bestyrelsesarbejdet

Rated 5 out of 5
15. august 2022

En godt og veltilrettelagt bestyrelsesuddannelse, der har klædt mig godt på til bestyrelsesarbejdet. Vi fik bl.a. en grundig gennemgang af relevant lovgivning, viden og indsigt i en praktisk og strategisk udvikling af virksomheden ved brug af de forskellige redskaber / teknikker og metoder.

Hertil kommer meget om hvordan man, som bestyrelsesmedlem kan være “værdiskabende for virksomheden”

Stor erfaringsudveksling og rigtig godt sammenhold kursisterne imellem – både under og efter kurset.

Ejvind Dahl

Bestyrelses kursus InnovationBoard

Rated 5 out of 5
17. juli 2022

Jeg har med store gevinst gennemført de 5 dages bestyrelses kursus hos Thomas, og det med stor glæde. Min indgangs vinkel for at deltage i kurset var, at lære mere om værdiskabelse i virksomheder, samt personlig udvikling. Hvilket jeg helt afgjort fik med mig.

Igennem dagene præsterede Thomas at få sat gang i helt nye tankegange ved mig, som er dokumenteret brugbare og har effekt. Thomas har en fantastisk evne til at blande erfarings eksempler ind i sine cases, på en måde så det hele giver mening. Udover det har han en meget bred viden og en evne til at se tingende i mere end et perspektiv. Jeg opdagede på de 5 dage jeg deltog, at mennesket bag personerne man møder på sin vej, altid skal være i højsædet, ligesom jeg har fået værktøjer til at sætte mig ind i, hvorfor folk reagere som de til tider gør. En viden der allerede har givet mig gode resultater.

Alt i alt vil jeg anbefale kurset til dig som ønsker resultat baseret bestyrelses arbejde, hvor mennesket er i højsædet, for ved Thomas lære du, at hvis mennesket er passioneret, kommer resultaterne af sig selv.

Anders Dam Jensen

Forberedt til bestyrelsesarbejdet

Rated 5 out of 5
30. juni 2022

Jeg kan give bestyrelsesuddannelsen hos Innovation City min varmeste anbefaling. Efter 5 gode dage hvor vi kom igennem alle formalia omkring bestyrelsesarbejdet, en bunke værktøjer man kan bruge i arbejdet i bestyrelsen og så det bedste af det hele en stærk gennemgang af personprofiler og hvordan man spiller hinanden gode i bestyrelses og direktionen. En god oplevelse der gør jeg føler mig klædt på til at gå aktivt ind i bestyrelsesarbejdet.

God fornøjelse

Mvh Søren

Søren Mortensen

En praktisk bestyrelsesuddannelse, der giver fuld forståelse

Rated 5 out of 5
24. januar 2022

Jeg har gennem 5 dage været igennem bestyrelsesuddannelsen med Thomas.

Thomas har en fantastisk egenskab til at have alle aspekter med og tager udgangspunkt i alle typer virksomheder. Gennem sin erfaring har Thomas formået at skabe en række indsigtsfulde diskussioner.

Jeg har fået en masse læring som jeg kan bruge både i kommende bestyrelser og mit daglige virke som IT-chef.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre.

Ole Madsen

Det gode overblik med detaljer

Rated 5 out of 5
24. januar 2022

Jeg tog kurset i efteråret 2021 og det var en godt indblik med masser af værktøjer til forståelse og overblikskassen.

Samtidig så kunne du hele tiden kæde din praktiske erfaring sammen med de overordnede metodikker og muligheder.

Meget anbefales værdigt for dem der vil være med til at præge og initiere udvikling i andre virksomheder end der, hvor de lige selv befinder sig i dag.

Michael Bech-Nielsen

Bestyrelses kursus InnovationBoard

Rated 5 out of 5
17. december 2021

“Hej Thomas Tusind tak for fem gode og inspirerende kursusdage i dit nytænkende koncept, InnovationBoard. Jeg kan varmt anbefale InnovationBoard, ikke mindst til dem, som har interesse for eller arbejder med professionelt bestyrelsesarbejde, hvad enten der er tale om bestyrelser i SMV eller større virksomheder.

I de fem kursusdage fik jeg virkelig øjnene op for, hvordan ”passionen” driver både ledelse og teamsamarbejde. Det var også spændende at høre, hvordan man udvikler ”Fantastiske resultater” og dermed ”Den fantastiske arbejdsplads”. En proces, der kræver et stort benarbejde, og som fordrer tålmodighed, viden, erfaring og kompetencer. Med hensyn til ”personprofilværktøjsdelen” forstod jeg, at det er forskellige personprofiler og dermed de forskellige kompetencer, der er altafgørende for sammensætningen af en optimal bestyrelse og virksomhed. Siden må de økonomiske måleværktøjer så afgøre, om sammensætningen har været rentabelt. Hvis ikke, må der justeres hist og pist.

Jeg glæder mig til at arbejde med alle de nye teorier i min virksomhed og i dens kommende bestyrelse. Endnu en gang, tak for et fantastisk og lærerigt kursus.

Hans Ussing

Inspirerende og erfaringsbaseret bestyrelseskursus

Rated 5 out of 5
13. december 2021

I november 2021 havde jeg fornøjelsen af at deltage i bestyrelsesuddannelsen hos Innovation City. Det blev til fem inspirerende dage, hvor Thomas Christensen delte ud af sin store erfaring fra direktions- og bestyrelsesarbejdet.

Efter kurset føler jeg mig bedre klædt på til bestyrelsesarbejdet, og vi fik bl.a. en række gode værktøjer med i bagagen, som jeg kan benytte i mit nuværende og kommende bestyrelsesarbejde.

For mig giver det ekstra mening, at der er fokus på den gode balance mellem finansielle og menneskelige værdiskabelser, og på at finde passionen. Det glæder jeg mig personligt til at praktisere i bestyrelsesarbejdet fremover.

Jette Nielsen

Kursus med god progression og høj faglighed!

Rated 5 out of 5
9. december 2021

Jeg har gennemført kurset BusinessCare Intensive januar 2018 og det gav mig til fulde forståelse og indsigt i vigtigheden i Bestyrelsens formål og eget arbejde til gavn for virksomheden!

BusinessCare Intensive har ikke kun fokus på den finansielle del og stræber også efter de menneskelige egenskaber i sammensætningen af det “rigtige” bestyrelsesteam. Kursusmaterialet er tætpakket, relevant og understøttes af Thomas´s mangeårige erhvervserfaring med skabelsen af “fantastiske resultater” sammen med andre partnere i og udenfor bestyrelseslokalet. Dette viser troværdighed og en autentisk lederskikkelse der er værd at lytte til og følge.

Jeg medgiver mine varmeste anbefalinger til BusinessCare Intensive!

Gitte Houmand, personlig coach, ejerleder siden 2008

Et bestyrelselseskursus med noget på hjerte

Rated 4 out of 5
1. december 2021

‘BusinessCare Intensive’ er et anderledes bestyrelseskursus, der inviterer de kommende bestyrelsesmedlemmer med til at skabe et paradigmeskifte inden for bestyrelsesarbejdet.

Sådan at bestyrelsen fremover ikke KUN har fokus på den financielle værdiskabelse – men i lige så høj grad på den menneskelige værdiskabelse. For det er i den sidste ende mennesker, der skaber de finansielle resultater.

DET er jeg stor fan af – for den ballance er der virkelig behov for derude!

Kurset giver en model og en topspækket værktøjkasse til at skabe denne ballance – og som kan bruges af både garvede som nye bestyrelsesmedlemmer.

Heidi Collin

Bestyrelsesuddannelse hos Innovation City

Rated 5 out of 5
12. november 2021

Jeg har i august 2018 deltaget i BusinessCare Intensive kurset. InnovationCity og Thomas Christensen er fortaler for et fornyet fokus i danske bestyrelser. Værdiskabelse i organisationen giver mulighed for bedre forrentning af den investerede kapital, og dermed den langsigtede udvikling i retning af en fantastisk virksomhed. Meget inspiration er hentet i “Good to Great” af Jim Collins, og sættes her i en ramme, hvor alt fra bestyrelsesansvar, organisationsudvikling, innovation, til beregning af afkast sættes i sammenhæng. Jeg kan anbefale kurset, der giver et godt brush up og sætter modeller og teorier ind i praktisk perspektiv, hvor gode diskussioner og erfaringer fra holdet bliver bragt på banen. Endvidere er fremtidig deltagelse i netværk, hvor deltagerne har en fælles referenceramme en styrke at tage med og et godt supplement til deltagelse i bestyrelsesarbejde.

Martin Kofoed Lundgaard

Bestyrelses uddannelse

Rated 4 out of 5
10. november 2021

Mine forventninger til kurset blev til fulde indfriet med udgangspunkt til de punkter jeg havde formuleret inden kurset;

At jeg bliver ”klædt på” til at kunne bestride en bestyrelsespost.

At jeg får mere indsigt i bestyrelsesarbejde og hvad der kræves.

At jeg får mere selvindsigt i egne personlige kompetencer, personprofil, muligheder, obs. punkter.

At jeg får udvidet mit professionelle netværk.

At jeg får viden om evt. obs. punkter i forbindelse med at bestride en bestyrelsespost.

Jeg er positivt overrasket over det momentum og drive, der var i hele kursusforløbet med Thomas som facilitator og inspirator.

Thomas er god til at bruge cases fra det virkelige liv, blandet med teori, så det bliver inspirerende og hele tiden spændende og livligt at deltage i.

Dette blandet med den gruppe vi var med repræsentation af en bred vifte at virksomheder og personlige baggrunde, viden og kompetencer, gjorde det spænde at deltage.

Jeg kan, med baggrund i min erfaring med kurset generelt, anbefale andre at deltage, da det giver indsigt og viden som kan bidrage til den, for mig, videre personlige udvikling.

Poul Koch

En god balance

Rated 5 out of 5
10. november 2021

Findes der nogen erhvervsleder, der ikke ønsker, at skabe Fantastiske Resultater for virksomheden, og derved give sit bidrag til en fortsat udvikling af det velfærdssamfund, vi alle er en del af?

Tre øjne, ser bedre end to. De har ikke nødvendigvis et bedre udsyn, men de har en mere rummelig tilgang.

Et paradigmeskifte i bestyrelsesarbejdet for små og mellemstore erhvervsvirksomheder, forudsætter en rummelig tilgang og bedre øjne.

InnovationBoard har sat gang i en bevægelse. Rejsen igennem BusinessCare Intensive giver grobund for, at det enkelte bestyrelsesmedlem har tilgængelige redskaber for, at initiere et paradigmeskifte i virksomhedsledelse.

Udsynet og rummeligheden indkapsles, såfremt du som menneske har passion, er i stand til at øjne værdiskabelse og evner at kommunikere denne internt og med omverdenen. Læringen er visionær. Den tilsiger, at bestyrelsen – bortset fra at have ansvar for virksomhedens ve og vel, hvilket den altid har haft – påtager sig aktivt ansvar for virksomhedens fremadrettede udvikling.

Der er kun én skipper på Polo. Han – ikke hun – bestemmer. Rejsen med BusinessCare Intensive åbner op for diversifikation. Der findes kvindelige kaptajner, der sætter retning, påtager sig ansvar og evner at formidle. Målet – i sig selv – helliger ikke midlet. Kompetencen gør, og den skal virksomhederne gøre brug af.

Heldig, er ikke nogen langvarig forretningsmodel. Omtanke, strategisk udvikling og menneskelig kompetence er en bedre sammensætning. Der er håb for et paradigmeskifte, da ingen af os kender dagen, før solen er gået ned.

Bjarki Mohr

Fremragende kursus

Rated 5 out of 5
10. november 2021

”Jeg tog til Jylland og deltog i kurset for ca. 5 år siden. Det har været særdeles værdifuldt og nyttigt værktøj i det daglige bestyrelsesarbejde og ledelsesarbejde i det hele taget. Meget inspirerende og ikke mindst super relevant ift. de udfordringer virksomhederne står over for i dag. Thomas har ramt plet og skabt et format som virkelig er berigende. Kan varmt anbefales alle som vil gøre en forskel i bestyrelserne derude.”

Peter L. Clausen

Klædt på til bestyrelses arbejde

Rated 4 out of 5
10. november 2021

“På 5 intensive, og meget værdiskabende dage, blev BusinessCare Intensive gennemført i november. Thomas Christensen formår at præsentere et til tider tørt stof på en intensiv kursusdag, så man som deltager fanges og får et stort udbytte. Thomas formår at inddrage praktiske eksempler i kurset med sin store erfaring fra sit virke gennem mange år, både som topleder, men ikke mindst som bestyrelsesmedlem.

På de fem kursusdage kommer vi rundt om temaerne bestyrelsesansvar, selvindsigt i egne personlige kompetencer, ledelse og organisations udvikling. Der er fyldt på med teori, praktiske eksempler og refleksioner som kræver tilstedeværelse og aktiv deltagelse. Kurset fokuserer på aktivt bestyrelsesarbejde, forventninger til bestyrelsen, samarbejdet med direktionen med det formål at drive en virksomhed med passion hen mod ”fantastiske resultater”. Kursusdeltagerne har mulighed for fremtidig deltagelse i netværket INNOVATIONBOARD, hvor man mødes 4 gange årligt hos forskellige virksomheder.

Jeg kan varmt anbefale deltagelse i kurset.”

Niels H. Nielsen

Just do it.

Rated 5 out of 5
6. oktober 2021

Et fantastisk sted at starte fra. Supergod forbindelse mellem den menneskelige del og business-delen. Klare og let forstaaelige informationer fra TC og gode meningsudvekslinger med (nye) kolleger. Kan kun anbefales.

Johan van Putten

Om kurset

Dette kursus er rettet mod CEO’s, direktører eller andre former for ledere, der ønsker at styrke deres kompetencer og værdiforøge deres virksomhed optimalt.

Kurset er dialogbaseret og fyldt med praktiske eksempler fra hverdagens bestyrelsesarbejde. Her lærer du blandt andet at arbejde struktureret med at skabe menneskelig og finansiel værdi for virksomhedens interessenter.

Fordele ved BusinessCare Intensive:

Kurset giver adgang til bestyrelsesnetværket InnovationBoard.

Lær at arbejde aktivt og kompetent med en model for businessplanning og strategi.

Styrk både personlige og faglige kompetencer, og lær, hvordan de påvirker andre i et ledelsesperspektiv.

Få overblik over de finansielle, værdiskabende aktiviteter, og lær at bruge finansielle modeller.