InnovationCity logo
4,8
4,8 ud af 5 stjerner (baseret på 38 anmeldelser)

InnovationCity: BusinessCare Intensive

4,8
4,8 ud af 5 stjerner (baseret på 38 anmeldelser)
5 star79%
4 star21%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Bestyrelseskurset ved InnovationCity klæder dig på til at kunne gøre en forskel.

19. februar 2024

Jeg har deltaget i InnovationCitys Business Care intensive kursus, som er et fem-dages kursus i bestyrelsesarbejde.

Kurset er meget lærerigt og inspirerende, og jeg fik en masse værktøjer og metoder til at skabe både menneskelig og finansiel værdi i en virksomhed, med andre ord: Fantastiske resultater.

Kurset, med et lille hold på 4 personer, var dialogbaseret og fyldt med praktiske eksempler fra hverdagens bestyrelsesarbejde. Underviseren, Thomas Christensen, er meget kompetent og engageret, og han formår at skabe en god og åben dynamik blandt os deltagere. Vi fik hver en Insights personlighedsprofil. som vi virkelig fik benyttet i forhold til hvilken tilgang forskellige personligheder har til de enkelte udfordringer i en virksomhed.

Jeg kan varmt anbefale kurset til alle, der ønsker at styrke deres kompetencer og bidrage til værdiforøgelse i deres egen eller andres virksomheder. Kurset har givet mig et nyt perspektiv på bestyrelsesarbejde og en større selvtillid til at påtage mig bestyrelsesroller i fremtiden.

Ulla Sparre Mikkelsen

BusinessCare Intensive kursus

13. februar 2024

Et rigtig godt kursus, med fokus på vigtigheden i både menneskelig og finansiel værdiskabelse.

Vi var et lille hold på 4 pers, så der var gode mulighed for dialog og deltagelse. Thomas er god til at lytte, og forstå, og han har en god og bred erfaring at dele ud af.

Jeg anbefaler dette kursus til alle som gerne vil have god forståelse af egen personprofil, og en grundlæggende indsigt i bestyrelsesarbejde, og hvad det kræver.

Dennis Lucassen

Kursus i Bestyrelsesarbejde med både VID og BID

5. februar 2024

Et virkeligt godt kursus, som giver juraen, reglerne og processerne i bestyrelsesarbejdet i en kontekst, hvor man tager udgangspunkt i at fremragende resultater drives af passion. Og skal findes og fremelskes i den måde, vi driver virksomhed på.

Et kursus jeg kan anbefale til alle, som overvejer om bestyrelsesarbejde er noget for dig. Hvis du allerede er overbevist om at du er guds gave til bestyrelseslokalet, så kig et andet sted hen 🙂

Morten Pipper

Anbefaling

5. februar 2024

Kurset var godt tilrettelagt.

Vi havde et godt hold som gav en god og åben dynamik.

En underviser, TC, som er god til at lytte og fornemme rummet.

Indholdet kunne føres direkte over til ens hverdag og gav mange gode refleksioner undervejs samt konkrete eksempler fra virkeligheden.

Kasper B.G Lauritsen

Bestyrelsesuddannelse ved Innovations City

17. november 2023

En god og “praktisk” tilrettelagt bestyrelsesuddannelse, der har klædt mig endnu bedre på til bestyrelsesarbejdet. Vi fik bl.a. en grundig gennemgang af relevant lovgivning, viden og indsigt i en praktisk og strategisk udvikling af virksomheden ved brug af de forskellige redskaber og metoder.

Gode råd og ideer til hvordan man, som bestyrelsesmedlem kan være værdiskabende for virksomheden, også på den operationel måde

Jan Hyldgaard

Forretningsdrevet og menneskeligt potentiale

31. oktober 2023

Et vigtigt kursus for alle, der sidder i en bestyrelse, har en bestyrelse eller som er på vej ind i en bestyrelse.

Her kommer I rundt om alt! Selv om kurset varer 5 dage mod andre udbyderes mindre, så er der fuld valuta alle dage.

Vores hold var med kompetencer på forskellige steder, så vi supplerede hinanden til nye indsigter og aha oplevelser. Min rejser er ikke slut, da der er så meget læring, viden og fantastiske kompetencer gemt i rejsen.

Majbritt Ursula Johansen

Bestyrelseskursus med noget på hjerte

8. september 2023

Jeg kan på det varmeste anbefale bestyrelseskurset med Thomas Christensen hos Innovation City.

Det klæder dig på til bestyrelsesrollen på fornemste vis – ikke alene omkring bestyrelsens ansvar og rolle, men også med det helt centrale budskab omkring at skabe REEL sammenhæng mellem finansiel og menneskelig værdiskabelse i hele organisationen. Der deles modeller og erfaringer omkring, hvordan man i praksis kan arbejde med den menneskelige værdiskabelse.

Der er en rød tråd fra ende til anden og kurset er spækket med brugbare modeller og praktiske eksempler fra Thomas’ lange erhvervskarriere – såvel som direktør som bestyrelsesformand i en lang række virksomheder.

Samarbejdet internt i bestyrelsen såvel som med direktør og organisationen er også på agendaen og kursusdeltagerne får også selv mulighed for at reflektere over eget bidrag samt egne personlige og professionelle kompetencer.

Hele vejen igennem er der god mulighed for dialog og inddragelse af erfaringer fra kursusdeltagerne.

Gitte Skindhøj Vindum

Bestyrelsesarbejde er mere end jura og økonomi

11. juli 2023

På kurset får du indblik i hvad bestyrelses arbejde går ud på og hvad der skal tænkes på.

Der lidt om jura og økonomi, men mest af alt handler det om, at skabe fantastiske resultater i samarbejde med vores medarbejder.

Erik Ellehammer Nielsen

Utroligt værdifuldt

7. februar 2023

Det er sådan jeg vil beskrive deltagelsen samt indholdet på bestyrelsesuddannelsen hos Innovation City.

Meget bedre end jeg havde forestillet mig og relevant fra begyndelse til slutningen.

Martin Larsen

Praktisk tilgang til Ledelse, Samarbejde og Bestyrrelsesarbejde

25. oktober 2022

Kurset er dejligt konkret og kommer hele vejen rundt, der er selvfølgelig lovgivning, jura og Bestyrelses ansvar, men der er også stor vægt på hvordan man faktisk kan arbejde med det man har, medarbejdere knowhow passion i virksomheden m.m. Og betydningen af disse. Med værktøjerne fra kurset føler mig væsentligt bedre klædt på til at kommunikere med medarbejdere og bestyrrelse, lede medarbejder og gøre min Organisation mere professionel .

Claus Bjerre

Kursus der bygger på erfaring

19. september 2022

Super kursus hvor det er tydeligt indholdet er forankret i praksis.

Palle Clausen

Bestyrelsesuddannelse - der klæder dig på til bestyrelsesarbejdet

15. august 2022

En godt og veltilrettelagt bestyrelsesuddannelse, der har klædt mig godt på til bestyrelsesarbejdet. Vi fik bl.a. en grundig gennemgang af relevant lovgivning, viden og indsigt i en praktisk og strategisk udvikling af virksomheden ved brug af de forskellige redskaber / teknikker og metoder.

Hertil kommer meget om hvordan man, som bestyrelsesmedlem kan være “værdiskabende for virksomheden”

Stor erfaringsudveksling og rigtig godt sammenhold kursisterne imellem – både under og efter kurset.

Ejvind Dahl

Bestyrelses kursus InnovationBoard

17. juli 2022

Jeg har med store gevinst gennemført de 5 dages bestyrelses kursus hos Thomas, og det med stor glæde. Min indgangs vinkel for at deltage i kurset var, at lære mere om værdiskabelse i virksomheder, samt personlig udvikling. Hvilket jeg helt afgjort fik med mig.

Igennem dagene præsterede Thomas at få sat gang i helt nye tankegange ved mig, som er dokumenteret brugbare og har effekt. Thomas har en fantastisk evne til at blande erfarings eksempler ind i sine cases, på en måde så det hele giver mening. Udover det har han en meget bred viden og en evne til at se tingende i mere end et perspektiv. Jeg opdagede på de 5 dage jeg deltog, at mennesket bag personerne man møder på sin vej, altid skal være i højsædet, ligesom jeg har fået værktøjer til at sætte mig ind i, hvorfor folk reagere som de til tider gør. En viden der allerede har givet mig gode resultater.

Alt i alt vil jeg anbefale kurset til dig som ønsker resultat baseret bestyrelses arbejde, hvor mennesket er i højsædet, for ved Thomas lære du, at hvis mennesket er passioneret, kommer resultaterne af sig selv.

Anders Dam Jensen

Forberedt til bestyrelsesarbejdet

30. juni 2022

Jeg kan give bestyrelsesuddannelsen hos Innovation City min varmeste anbefaling. Efter 5 gode dage hvor vi kom igennem alle formalia omkring bestyrelsesarbejdet, en bunke værktøjer man kan bruge i arbejdet i bestyrelsen og så det bedste af det hele en stærk gennemgang af personprofiler og hvordan man spiller hinanden gode i bestyrelses og direktionen. En god oplevelse der gør jeg føler mig klædt på til at gå aktivt ind i bestyrelsesarbejdet.

God fornøjelse

Mvh Søren

Søren Mortensen

En praktisk bestyrelsesuddannelse, der giver fuld forståelse

24. januar 2022

Jeg har gennem 5 dage været igennem bestyrelsesuddannelsen med Thomas.

Thomas har en fantastisk egenskab til at have alle aspekter med og tager udgangspunkt i alle typer virksomheder. Gennem sin erfaring har Thomas formået at skabe en række indsigtsfulde diskussioner.

Jeg har fået en masse læring som jeg kan bruge både i kommende bestyrelser og mit daglige virke som IT-chef.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre.

Ole Madsen

Det gode overblik med detaljer

24. januar 2022

Jeg tog kurset i efteråret 2021 og det var en godt indblik med masser af værktøjer til forståelse og overblikskassen.

Samtidig så kunne du hele tiden kæde din praktiske erfaring sammen med de overordnede metodikker og muligheder.

Meget anbefales værdigt for dem der vil være med til at præge og initiere udvikling i andre virksomheder end der, hvor de lige selv befinder sig i dag.

Michael Bech-Nielsen

Bestyrelses kursus InnovationBoard

17. december 2021

“Hej Thomas Tusind tak for fem gode og inspirerende kursusdage i dit nytænkende koncept, InnovationBoard. Jeg kan varmt anbefale InnovationBoard, ikke mindst til dem, som har interesse for eller arbejder med professionelt bestyrelsesarbejde, hvad enten der er tale om bestyrelser i SMV eller større virksomheder.

I de fem kursusdage fik jeg virkelig øjnene op for, hvordan ”passionen” driver både ledelse og teamsamarbejde. Det var også spændende at høre, hvordan man udvikler ”Fantastiske resultater” og dermed ”Den fantastiske arbejdsplads”. En proces, der kræver et stort benarbejde, og som fordrer tålmodighed, viden, erfaring og kompetencer. Med hensyn til ”personprofilværktøjsdelen” forstod jeg, at det er forskellige personprofiler og dermed de forskellige kompetencer, der er altafgørende for sammensætningen af en optimal bestyrelse og virksomhed. Siden må de økonomiske måleværktøjer så afgøre, om sammensætningen har været rentabelt. Hvis ikke, må der justeres hist og pist.

Jeg glæder mig til at arbejde med alle de nye teorier i min virksomhed og i dens kommende bestyrelse. Endnu en gang, tak for et fantastisk og lærerigt kursus.

Hans Ussing

Inspirerende og erfaringsbaseret bestyrelseskursus

13. december 2021

I november 2021 havde jeg fornøjelsen af at deltage i bestyrelsesuddannelsen hos Innovation City. Det blev til fem inspirerende dage, hvor Thomas Christensen delte ud af sin store erfaring fra direktions- og bestyrelsesarbejdet.

Efter kurset føler jeg mig bedre klædt på til bestyrelsesarbejdet, og vi fik bl.a. en række gode værktøjer med i bagagen, som jeg kan benytte i mit nuværende og kommende bestyrelsesarbejde.

For mig giver det ekstra mening, at der er fokus på den gode balance mellem finansielle og menneskelige værdiskabelser, og på at finde passionen. Det glæder jeg mig personligt til at praktisere i bestyrelsesarbejdet fremover.

Jette Nielsen

Kursus med god progression og høj faglighed!

9. december 2021

Jeg har gennemført kurset BusinessCare Intensive januar 2018 og det gav mig til fulde forståelse og indsigt i vigtigheden i Bestyrelsens formål og eget arbejde til gavn for virksomheden!

BusinessCare Intensive har ikke kun fokus på den finansielle del og stræber også efter de menneskelige egenskaber i sammensætningen af det “rigtige” bestyrelsesteam. Kursusmaterialet er tætpakket, relevant og understøttes af Thomas´s mangeårige erhvervserfaring med skabelsen af “fantastiske resultater” sammen med andre partnere i og udenfor bestyrelseslokalet. Dette viser troværdighed og en autentisk lederskikkelse der er værd at lytte til og følge.

Jeg medgiver mine varmeste anbefalinger til BusinessCare Intensive!

Gitte Houmand, personlig coach, ejerleder siden 2008

Et bestyrelselseskursus med noget på hjerte

1. december 2021

‘BusinessCare Intensive’ er et anderledes bestyrelseskursus, der inviterer de kommende bestyrelsesmedlemmer med til at skabe et paradigmeskifte inden for bestyrelsesarbejdet.

Sådan at bestyrelsen fremover ikke KUN har fokus på den financielle værdiskabelse – men i lige så høj grad på den menneskelige værdiskabelse. For det er i den sidste ende mennesker, der skaber de finansielle resultater.

DET er jeg stor fan af – for den ballance er der virkelig behov for derude!

Kurset giver en model og en topspækket værktøjkasse til at skabe denne ballance – og som kan bruges af både garvede som nye bestyrelsesmedlemmer.

Heidi Collin

Om kurset

Dette kursus er rettet mod CEO’s, direktører eller andre former for ledere, der ønsker at styrke deres kompetencer og værdiforøge deres virksomhed optimalt.

Kurset er dialogbaseret og fyldt med praktiske eksempler fra hverdagens bestyrelsesarbejde. Her lærer du blandt andet at arbejde struktureret med at skabe menneskelig og finansiel værdi for virksomhedens interessenter.

Fordele ved BusinessCare Intensive:

Kurset giver adgang til bestyrelsesnetværket InnovationBoard.

Lær at arbejde aktivt og kompetent med en model for businessplanning og strategi.

Styrk både personlige og faglige kompetencer, og lær, hvordan de påvirker andre i et ledelsesperspektiv.

Få overblik over de finansielle, værdiskabende aktiviteter, og lær at bruge finansielle modeller.