erhvervakademi_aarhus
5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 24 anmeldelser)

Erhvervsakademi Aarhus: Bestyrelsesuddannelsen del 1-3, akkrediteret forløb

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 24 anmeldelser)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Med bestyrelsesuddannelsen hos AROS Board finder du guld i guldhuset

5. juni 2023

Jeg har gennem de seneste 20 år beskæftiget mig som Ejerleder, og bestredet medlems- & formandsposter i større erhvervs- & brancheforeninger, og efter 5 år i bestyrelsesnetværket AROS Board, besluttede jeg, at nu var det tid at arbejde mere målrettet mod fremtidens bestyrelsesarbejde i erhvervslivet, hvorfor jeg besluttede at tage bestyrelsesuddannelse hos AROS Board. Og kan kun sige, at jeg har haft et fantastisk forløb, der rent faktisk også har gjort mig klogere (tro det hvem der vil), men det er SÅ professionelt tilrettelagt og afviklet på en super praksisnær måde med fantastiske undervisere, så man kan tage hjem efter endt uddannelse og benytte sin viden i praksis, i både ens bestyrelsesarbejde, men også som ejerleder i egen virksomhed.

Og trods at man ikke har været på skolebænken (læs til eksamen i 25 år) som jeg ikke havde, så kan det der livslang læring bare noget, når det er tilrettelagt og afviklet som AROS Board gør. Og så er det jo et fantastisk + at vi nu er ca. 400 medlemmer af vores bestyrelses netværk, hvor vi (dem der kan) mødes 4 – 5 gange årligt til seminar med et højaktuelt emne, og case med et bestyrelsesdilemma og fantastisk givende netværk.

Så herfra de varmeste anbefalinger til en bestyrelsesuddannelse i AROS Board.

Bjarne Nielsen

Indsigter og viden, der før mig tryg

5. juni 2023

1. Del af Bestyrelsesuddannelsen har givet mig et super godt netværk, og lyst til at arbejde mere i bestyrelser. Et godt fundament jeg kan bygge videre på. Super motiverende og inspirerende indlægsholdere og lærer.

Lene Noergaard

Med bestyrelsesuddannelsen hos AROS Board finder du guld i guldhuset

5. juni 2023

Jeg har i efterår 21, samt forår 22 taget del 1 og del 2, og del 3 kommer til november.

Hvorfor har jeg så det, og hvorfor faldt valget på bestyrelsesuddannelsen i AROS Board/Aarhus Business College?

Jeg er Campingfatter (og mellem venner bare B). Jeg har nu gennem 21 år været ejerleder og inden da konsulent og dir. i handelsvirksomhed, samt en del års arbejde med strategi, ledelse og optimering indenfor industrien og detailbranchen, og har et generelt ønske om at udvikle mig selv hver dag, og være med til at udvikle verden.

Har gennem de seneste 15 år arbejdet meget, som både bestyrelsesmedlem- & bestyrelsesformand og udvalgsformand i brancheforeninger og erhvervsforeninger, og gennem de seneste 5 år været en del af AROS Board bestyrelsesnetværket, og i samme årrække kigget på hvilken bestyrelsesuddannelse jeg skulle tage, for var klar på, at jeg ville udfordre mig selv i bestyrelseslokalet, og have papir på mine kompetencer, da fremtiden også skal byde på mere bestyrelsesarbejde.

Efter at have vurderet markedet og talt med forskellige udbydere, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville satse på at bestyrelsesuddannelsen her var det rigtige for mig. Og kan nu efter 2 af 3 dele af den samlede uddannelse kun sige, at det var det helt rigtige valg for mig, da uddannelsen er praksisnær og alle emner er med super skarpe indlægsholdere, der endda forstår at gøre noget så kedeligt som Jura og revision spændende.

Og så er uddannelsen baseret på at du som deltager får orden i penalhuset, og nye eller bedre værktøjer i værktøjskassen. Og det er uanset om du er i gang med bestyrelsesarbejde, eller har ønske om det, eller “bare” er leder der ønsker at blive klogere og tale samme sprog som din bestyrelse.

Så ALT I ALT de bedste anbefalinger herfra til Conny Westphall og Karina Boldsen med flere for at have skabt dette rum og denne uddannelse, og jeg glæder mig til mere her, samt ikke mindst til fortsat netværk med mine 400+ stærke profiler i AROS Board bestyrelsesnetværket.

Bjarne N

Alle ejerledere burde tage denne her uddannelse

1. juni 2023

Som ejerleder fik jeg både forståelse og indsigt i, hvilke juridiske krav der er til en bestyrelse og hvad bestyrelsens vigtigste formål er: Bestyrelsen modarbejder ikke dig som ejerleder. Tværtimod, de arbejder også for CVR nummeret.

Det var en stor aha oplevelse for mig, og i der hele taget et meget værdiskabende forløb.

Jeg vil klart anbefale andre at tage uddannelsen, for Karina Boldsen og Conny Westphall leverer verdensklasse undervisning. Nærværende, praksisnært og spændende med daglige eksterne indlægsholdere.

Brugbart for ejerlederen, CEO og alle de som interesserer sig for bestyrelsesarbejde.

Maya Hiort-Soele CEO Founder Maya Soele ApS

Inspirerende uddannelsesforløb, der virkelig giver lyst til mere.

27. august 2022

Jeg deltog i 2021 i både del l og del 2 af bestyrelsesuddannelsen og må sige, at jeg sjældent har deltaget i noget så relevant og praksisnært. Mange års erfaring med virksomhedsdrift er nu – sammen med ny viden om bestyrelsesroller, opgaver og ansvar og alt det andet som bestyrelsesuddannelsen har givet mig – en del af mit nye fundament. Uddannelsen har således givet mig en praktisk værktøjskasse, netværk og brugbare kompetencer i forhold til at skabe værdi i en bestyrelse eller et advisory board.

Begge moduler var virkelig godt sammensat og med indlæg fra dygtige eksperter med erfaring fra bestyrelsesarbejde. På den måde blev undervisningen en blanding af teori, cases og gruppediskussioner, hvilket var særdeles inspirerende. Det var et ekstra plus at topaktuelle emner som digitalisering og bæredygtighed også var en del af undervisningen. Personligt brænder jeg for strategiudvikling og krisestyring, som også indgik i uddannelsen. Eksamen i form af en case var en god afrunding på et intenst forløb. Her fik vi som deltagere mulighed for at anvende både teori og praksis, så vi blev godt klædt på til at gøre en forskel i ”bestyrelsesland” med det samme.

Da jeg i mit daglige job rapporterer op imod en bestyrelse, har uddannelse givet mig en større indsigt i, hvad en god bestyrelsesrapportering skal indeholde, igen med det værdiskabende bestyrelsesarbejde for øje. Så faktisk bruger jeg dagligt – uden for bestyrelseslokalet – elementer fra uddannelsen.

Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse, hvor Karina Boldsen m.fl. til fulde formår at skabe et undervisningsmiljø, hvor alle deltagere brænder for at bidrage til videndeling og samarbejde bestyrelsesarbejde.

Vender helt sikkert tilbage for at deltage på del 3 på et tidspunkt.

Jette Schouborg

Relevant og meget brugbart.

19. juli 2022

Et stærkt, professionelt og meget veltilrettelagt forløb.

Uddannelsen mere end levede op til min store forventninger.

En meget fin struktur med teori, praktiske eksempler, gruppearbejde og ikke mindst den afsluttende opgave og eksamen.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen.

Nils Grill Mousing

Spitzenklasse

17. juli 2022

Jeg har gennem hele mit arbejdsliv arbejdet med ledelse på forskellige niveauer. Her har jeg mødt direktører, ejerledere samt bestyrelsesmedlemmer i mange afskygninger. Deltagelsen i forløbet hos AROS har bundet en fod teori sammen med praktiske færdigheder, son for mig har været direkte anvendelig i mit bestyrelsesarbejde.

Et flot sammenskruet forløb som ud over kompetencerne har givet mig et godt og alternativt netværk

Søren Andersen

En uddannelse helt på Toppen af Danmark - fantastisk nærværende og praktisk orienteret

17. juli 2022

Igennem et langt professionelt erhvervsliv har jeg mødt mange ejerledere, bestyrelsesmedlemmer og formænd. Dette har været mangfoldigt, og med uddannelsen har jeg kunne kombinere disse mange års erfaring, med teoretisk indlæring med et praktisk touch. Stor anerkendelse af materialet, undervisere, og ikke mindst nye gode netværk.

Er sidenhen gået ind i tre bestyrelser – to som formand, og en som menigt medlem – og her føler jeg mig med godt rustet til at gøre en god og valid indsats.

Søren Andersen

Brugbar læring

17. juli 2022

Jeg valgte at tage bestyrelsesuddannelsen hos Aros Board på Erhvervsakademi Aarhus, fordi Karina Boldsen har masser af praktisk erfaring med bestyrelsesarbejde, hvilket jeg forventede at vi studerende ville få glæde af. – dette blev fuldt ud bekræftet på uddannelsen, som er sammensat perfekt med et mix af jura, relevante cases og gruppearbejde hvor vi får mulighed for at drage nytte af hinandens erfaringer.

Uddannelsen har været meget givtigt for mig og jeg kan varmt anbefale den.

Sonja Mortensen

Super relevant og praksisnær uddannelse

17. juli 2022

I gennem hele forløbet, har jeg mødt stærke faglige og passioners undervisere, indlægsholdere, samt ikke mindst kursusdeltagere. Sikke et netværk,

Karina og Conny har med fast kærlig hånd guidet os i den retning, hvor vi ville få Max ud af vores indsats, godt spottet.

Elsemaria C. Andersen

Værktøjskassen blev fyldt op

17. juli 2022

Jeg deltog på AROS BOARD’s bestyrelsesuddannelse på Erhvervsakademi Aarhus -del 1. i maj 2022.

På det korte forløb over 4 dage blev min værktøjskasse fyldt op med relevant og meget konkret viden. Dygtige og kompetente undervisere var med til at give mig stor indsigt bl.a i juraen og god selskabsledelse.

Samtidig hermed fik jeg udvidet med netværk med højt engagerede medstuderende.

Jeg kan kun give uddannelsen min bedste anbefalinger.

Ole Christensen

Outstanding program with the perfect balance of theory and reality

4. januar 2022

The partnership between Aros Board and Erhvervsakadami Aarhus works flawlessly. The environment is excellent and enables building lasting relationships and networks. The guest speakers are very relevant. My focus was on the legal aspect – and the team from Innova delivered. The program provides a strong foundation to build upon.

Ken Cordes

Uddannelse til virkeligheden

22. december 2021

Meget relevant og praksisnær uddannelse, som du ikke falder i søvn af. Virkelig gode undervisere, relevante cases og godt netværk.

Jonas Waaben

Inspirerede og en fyldt værktøjskasse

17. december 2021

Jeg deltog i november 2021 på AROS BOARD bestyrelsesuddannelser på Erhvervsakademi Aarhus -del 1.

Det var et inspirerende og spændende forløb med rigtig gode inspirerende undervisere, som var dygtige til at kombinere teori og praksis. Energien i klassen var god og vi fik skabt gode relation gennem diskussioner og opgaveløsning.

Der blev fyldt godt op i værktøjskassen og jeg blev helt sikkert motiveret til at fortsætte min rejse ind i denne verden.

Morten Guldberg

Topkarakter!

15. december 2021

Perfekt struktureret uddannelse med engagerede og kompetente undervisere som brænder for hver deres område. Derover er uddannelsen fyldt med relevante eksempler og gæster.

Jeg har en videnskabelig baggrund og var lidt usikker på om jeg ville kunne følge med samt om det var noget for mig. Det var ikke noget problem og jeg nu klædt godt på indenfor bestyrelsens rammer, jura, strategi og økonomi.

Hver dag gik jeg hjem med hovedet fyldt af ny viden og masser af energi. Denne energi oplever jeg hver gang jeg deltager i AROS BOARDS bestyrelsesnetværk som alle deltagere inviteres ind i.

Bestyrelsesuddannelsen klæder enhver på til at kunne træde ind og bidrage i et bestyrelseslokale.

De varmeste anbefalinger herfra.

Eva Maria Olsen

Fin og relevant uddannelse

13. december 2021

Jeg har i efteråret 2021 gennemført del 2 af bestyrelsesuddannelsen. Indholdet var yderst relevant og en påmindelse om, hvad man skal have styr på i bestyrelsesarbejdet. Desuden en fin vekselvirkning mellem teori og praksis. Super gode indlæg fra eksterne – og super styring fra Karina Boldsen og CO. Erhvervscasen gav fokus på en relevant problemstilling, som jeg kunne arbejde videre med efter kurset. Uddannelsen kan varmt anbefales

Anne Hasselholm

Opdateret viden

13. december 2021

Jeg har I efteråret 20 og 21 deltaget i bestyrelsesuddannelsen tilrettelagt af AROS Board og Erhvervsakademi Aarhus.

Jeg er gået derfra med en opdateret viden på en bred vifte af relevante fagområder. For mit vedkommende har det sikret at jeg nu kan gå til bestyrelsesarbejdet på en mere struktureret måde end før og med en bevidsthed om hvad det egentligt er for at ansvar man påtager sig som medlem af en bestyrelse. Teorien bliver langt hen ad vejen eksemplificeret med relevante eksempler fra det virkelige liv. Begge forløb har været ekstremt veltilrettelagte og har ud over den faglige del også boosted mit professionelle netværk.

Jeg kan klart anbefale forløbet til både gamle, nye og kommende medlemmer af en bestyrelse.

Jesper Fogh

Alt faldt på plads!

13. december 2021

Jeg afsluttede AROS BOARD uddannelsen del 1 i april og del 2 i september 2021. Uddannelsen har givet mig det bedste grundlag for at skabe værdi i bestyrelsesrummet, da mine kompetencer fra en lang international salgskarriere blev sat i den rette kontekst. Underviserne skabte et tillidsrum og sammen fik deltagerne skabt et helt uvurderligt netværk. I undervisningen blev der brugt virkelige cases til at perspektivere ansvar, løsningsmodeller og fremtidig strategi.

Jeg er bestemt klædt på til at gøren i forskel i bestyrelseslokalet. Tak til Karina og underviserne for at få os trygt igennem. Uddannelsen får bestemt den bedste anbefaling herfra.

Lise-Lotte Firring Jensen

Styr på ansvaret som bestyrelsesmedlem

13. december 2021

Et givtigt undervisningsforløb der sætter bestyrelsesarbejdet i relief til pligter og rettigheder og ikke mindst hvilke opgaver der skal prioriteres i forhold til eget ansvar for bestyrelsens beslutninger.

Gode praksisnære undervisere til inspiration for det videre arbejde i bestyrelseslokalet.

I mine øjne et nødvendigt forløb, hvis man står uden en juridisk baggrund.

Jan Lundsgaard

Spændende og kompetente undervisere og gode muligheder for at netværke .

12. december 2021

Karina og Conny havde sammensat nogle spændende og lærerige dag, med dygtige og interessante undervisere, der giver brugbar viden ind i bestyrelsesarbejdet, uanset om man havde bestyrelses erfaring eller var helt ny og uerfaren. Derudover er det en bestyrelsesuddannelse der lægger stor vægt på netværk og giver gode muligheder for at kunne netværke efterfølgende.

Susanne Eilersen

Om uddannelsen

Bestyrelsesuddannelsen er til dig, der er i begyndelsen af din bestyrelseskarriere og skal vælge dit første uddannelsesforløb. Men den er også relevant for dig, der skal have genopfrisket spillereglerne, ansvaret og kompetencerne generelt, så du fortsat kan bidrage kompetent og effektivt i dit bestyrelsesarbejde – og målrette arbejdet mod dine næste poster.

Dine kompetencer bygges op af koblingen mellem teori og praksis, så du står sikkert i forhold til din rolle, ansvaret (jura), strategiarbejdet, relevant økonomiforståelse, internationalisering, køb og salg af virksomheder samt digitalisering.

Uddannelsen er i 3 dele. Del 1 og 2 bygger på akademifagene “Grundlæggende bestyrelsesansvar” og “Udvidet bestyrelsesansvar” og består hver især af 4 undervisningsdage og en mundtlig eksamen.

Del 3 sætter fokus på formandsrollen og gennemføres som et intensivt internatkursus over to dage.

Forløbene leveres i samarbejde med AROS BOARD og advokater fra Innova.

Fordele ved Erhvervsakademi Aarhus Bestyrelsesuddannelse:

Praksisnær undervisning af erfarne bestyrelsespraktikere med en tydelig rød tråd.

Værktøjer, du kan bruge med det samme.

Øg din viden, så du kan tage komplekse beslutninger i forhold til bestyrelsens fokus på vækst, krise og salg.

Certifikat og statsgodkendt eksamensbevis med ECTS-point på del 1 og 2.