CBS executive fonden
0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)

CBS Executive: Bestyrelsesuddannelse i ESG

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
5 star0%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Der er endnu ingen anmeldelser. Vær den første til at skrive en.

Om uddannelsen

Bestyrelsesuddannelse i ESG sætter fokus på betydningen af EU-Kommissionens Green Deal og 10-punktsplan for Sustainable Finance, der søger at øge private investeringer i bæredygtige aktiviteter.

Denne plan betyder, at alle bestyrelser i branchen skal forholde sig til den bæredygtige forvandling på vejen mod et CO2-neutralt kontinent. Bæredygtighed skal integreres i forretningsmodellen, samtidig med at der skabes værdi for både aktionærer og samfund. Hvordan man opnår dette, er fokus på kurset.

Programmet er henvendt dem, der arbejder eller har en ambition om at arbejde med bestyrelsesarbejde i finans, private equity og industriselskaber, hvor samspillet med kapitalmarkedet og banker er af afgørende betydning.

Fordele ved programmet Bestyrelsesarbejde i ESG inkluderer:

Overblik og større strategisk forståelse for problemstillinger, opgaver og dilemmaer i forhold til sustainable finance og ESG, når det drejer sig om bestyrelsens rolle i værdiskabelse.

Ny viden og kompetencer, der kan bruges i bestyrelsesmøder og i varetagelsen af bestyrelsens opgaver og ansvar i samspil med virksomhedens topledelse.

Et bredt undervisningsteam, der har forskellige tilgange til værdiskabende bestyrelsesarbejde.