Board Company logo
5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 2 anmeldelser)

Board Company: Board Certificate

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 2 anmeldelser)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Kan varmt anbefales

11. juni 2023

Super lærerigt og interessant uddannelse og muligheden for at møde et godt netværk af bestyrelsesmedlemmer der kan bane vejen til den første post 🙂

Karin Michaelsen

Praktisk og fagligt højt niveau

11. juni 2023

Det var et veltilrettelagt program over 3 intensive dage. Undervisere var fra øverste hylde og programmet blev afsluttet med et simulationsspil som virkelig satte prikken over i’et. Samtidig giver det adgang til et stærkt alumni netværk med over 5000 deltagere.

Karl Andersen

Om uddannelsen

Bliv uddannet på en 3-dages intensiv uddannelse med fokus på økonomi, strategi og værdiskabelse, så du kan løfte bestyrelsesopgaven samt de forventninger og det pres, du bliver pålagt.

Med fokus på det praktiske bestyrelsesarbejde får du konkrete værktøjer til at koble det sammen med teori og lovgivning. Forbedr dine kompetencer, og styrk dit professionelle netværk.

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med KPMG, Bech-Bruun og Danske Bank samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer.

Det får du på Board Company’s Board Certificate:

Få styrket dine faglige kompetencer af undervisere på topniveau.

Best practice-inspiration, konkrete arbejdsredskaber og indblik i seneste tendenser.

Bliv en del af det eksklusive Board Forum, hvor du får indsigt i de nyeste tendenser i bestyrelsesarbejdet samt mulighed for at optimere dit netværk indenfor bestyrelseskredse gennem otte årlige arrangementer.