erhvervakademi aarhus
5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 2 anmeldelser)

Erhvervsakademi Aarhus: Rollen som bestyrelsesleder, Bestyrelsesuddannelsen del 3, kursus

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 2 anmeldelser)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Inspiration og værktøjer til formandsrollen

13. december 2021

Gennem undervisningen styrkes man i bestyrelseslokalet – blandt andet i forhold til at være facilitator for de øvrige bestyrelsesmedlemmers kompetencer og i forhold til at være bindeled mellem bestyrelse, direktion og ejere. Kursets undervisere giver inspiration og værkstøjer der kan implementeres her og nu.

Jan Lundsgaard

Undervisning på højt niveau

12. december 2021

Undervisning af højt niveau, faglig sparring og yderst relevante cases. Der var en god klassesammenlægning der gjorde det muligt at udfordre forskellige former for bestyrelser og ikke mindst muligheden for at netværke.

Susanne Eilersen

Om uddannelsen

Rollen som bestyrelsesleder er del 3 af bestyrelsesuddannelsen og foregår som et eksklusivt og intensivt internatforløb med fokus på rollen som bestyrelsesformand.

På dette uddannelsesforløb vil du møde bestyrelseslederens særlige opgave i forskellige kontekster. Du vil også selv skulle indgå i en real-life-case, hvor du får lov til at vise, hvilke overvejelser, handlinger og samarbejdskompetencer du selv bringer til bordet i bestyrelseslokalet.

Undervisningen udføres af dygtige bestyrelsespraktikere, og der er desuden tre gæsteindlæg, hvor der zoomes ind på stakeholder management, ejerlederdilemmaer, beskyttelse af investering samt et kig i krystalkuglen.

Fordele ved Erhvervsakademi Aarhus Bestyrelsesuddannelse – del 3:

Oplæg fra praksis med konkrete værktøjer og fokuspunkter.

Personlig feedback til egen udvikling og direkte adgang til bestyrelsesnetværk.

Godt netværk og nye, værdifulde relationer.

Adgang til bestyrelsesportalen, Arosboard.