CBS executive fonden
0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)

CBS Executive: Bestyrelsesarbejde i Startups og Scaleups

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
5 star0%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Der er endnu ingen anmeldelser. Vær den første til at skrive en.

Om programmet

Bestyrelsesarbejde i Startups og Scaleups klæder dig som bestyrelsesmedlem godt på til at kunne holde fokus på interesse og den langsigtede værdiskabelse i nye virksomheder, hvor der kan være uklarhed omkring blandt andet strategi, finansiering og rollefordeling.

Bestyrelsesuddannelsen er udviklet i samarbejde med Danish Business Angels. Den er særlig relevant for business angels, men har værdi for alle, der har ambitioner om at arbejde med bestyrelsesarbejde i startup- og scaleup-verdenen.

Der bliver i løbet af uddannelsen sat fokus på modeller og værktøj, der fremmer værdiskabende bestyrelsesarbejde, der er baseret på erfaringer og viden om de væsentligste opgaver, dilemmaer og problemstillinger, bestyrelser i startup- og scaleup-virksomheder kan stå overfor.

Det får du på Bestyrelsesarbejde i Startups og Scaleups:

Indsigt i de opgaver, problemstillinger og dilemmaer, du kan møde som professionelt bestyrelsesmedlem i en startup eller scaleup.

Aktiv læringsproces med fokus på at inspirere og udfordre deltagerne med udgangspunkt i rigtige cases.

Undervisning af erfarne CBS-professorer, bestyrelsesmedlemmer, business angels og founders samt rådgivere fra Kromann Reumert og EY.