aarhus_bss
5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 3 anmeldelser)

Aarhus BSS: Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV’er

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 3 anmeldelser)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV (og værdiskabelse)

18. maj 2022

Uddannelsen består af 10 moduler, hvor tovholderne er Mette Neville og Carsten Fode, som begge er meget kompetente og inspirerende, ligesom et større antal gæsteundervisere.

Som deltager fik vi en rigtig god værktøjskasse samt inspiration, som er direkte anvendelig indenfor en række af disciplinerne i en bestyrelse. Naturligvis bruges et par dage på det juridiske, men hovedvægten var lagt på det værdiskabende. Uddannelsen kan varmt anbefales !

Bent Hansen

Forskning og praksis i forening med fokus på SMV-bestyrelsen

6. juli 2021

Uddannelse på højeste faglige niveau med udspring i forskning og praktisk erfaring. Underviserne leverer engageret og inspirerende indsigt og viden i ejerleder og SMV-segmentet, der direkte kan omsættes til det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Desuden ligger der et bredt udvalg af faglige artikler til rådighed for de deltagere, som vil dykke endnu dybere i, samt ikke mindst bogen SMV-bestyrelsen – hele vejen rundt af Mette Neville og Carsten Fode.

Et andet vigtigt element af uddannelsen er sammensætningen og erfaringsniveauet hos deltagerne, hvor der lægges vægt på en høj andel af ejerledere. Og så er det i øvrigt dejligt at se, at uddannelsen generelt også har en god kønsdiversitet.

Thomas Korsgaard

SMV fokuseret bestyrelsesuddannelse i topklasse

23. maj 2021

Bestyrelsesuddannelse i topklasse målrettet SMV virksomheder. Uddannelsen tager sit afsæt i meget af den forskning, som Mette Neville har foretaget kombineret med spændende teori og facts fra top kompetente undervisere. Viden, som er værdifuld for ejer ledere, som overvejer at etablere en bestyrelse eller for bestyrelsesmedlemmer generelt.

Jan Holm

Om uddannelsen

Bestyrelsesuddannelse med fokus på små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Kom 360 grader rundt om bestyrelsesarbejdet, og få indsigt i, hvordan bestyrelsen skaber værdi for SMV’er og bidrager til at skabe vækst i en ny digital verden.

Uddannelsen kobler den nyeste forskningsbaserede viden med best-practice og praktiske værktøjer, du kan anvende direkte i dit bestyrelsesarbejde til at skabe værdi.

Det får du på Aarhus BSS’ Bestyrelsesuddannelse:

Dyb indsigt i SMV'ers DNA, blandt andet værdier og drivkraft.

Konkrete værktøjer, der gør det muligt for dig at skabe værdi som ejerlederens/direktionens strategiske sparringspartner.

Få viden om blandt andet strategi, risikostyring, organisationsudvikling, finansiering og ejer- og generationsskifte.