DTU Board Education logo
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 1 anmeldelse)

DTU: Board Education

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 1 anmeldelse)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Fantastisk åbent, udviklende og ærligt læringsnetværk

Rated 5,0 out of 5
12. november 2021

DTU Board uddannelsen har den kæmpe fordel at være tilknyttet resten af DTU, hvorfor undervisningen er både teoretisk og praktisk.

Vi har siddet med “rigtige” virksomheder med reelle problemstillinger og afholdt bestyrelsesmøder til gavn for både os og virksomhederne.

Herudover har DTU et hav af studerende, som vi også får lov at arbejde praktisk sammen med i forbindelse reelle forretningsideer, som modnes til enten at blive til startup virksomhed eller afdækkes til at være for letbenet til kommercialisering.

Igennem hele forløbet har vi desuden haft det kæmpe privilegie at have talere som Steen Ernland, Kasper Hulthin, Lars Kolin, Tommy Ahlers og mange flere virkelig inspirerende mennesker.

DTU har et helt unikt rum for sparring, forretning og fremtidssyn, som er utrolig berigende at tage med sig – Jeg kan kun give uddannelsen mine varmeste anbefalinger!

Sanne With-Hansbøl

Om uddannelsen

Uddannelsen giver dig en solid indsigt i bestyrelsens rolle, opgaver og ansvar i teknologisk avancerede startups, scaleups og SMV’er, der adskiller sig en del fra de store virksomheder. Det er en længere uddannelse på 13 dage fordelt ud på ca. 4 måneder.

DTU Board Education kombinerer solid, akademisk forskning med hands-on erfaring og sparring via et mentorforløb med topledere og bestyrelseseksperter.

Det får du på DTU Board Education:

Indsigt i den nyeste viden inden for bestyrelsesarbejde i startups, scaleups og SMV’er med udgangspunkt i cases fra den virkelige verden.

Indblik i bestyrelsens sammensætning, roller og mindset samt det juridisk og finansielle ansvar.

Viden, der styrker dine kompetencer og skaber værdi for virksomheden og bestyrelsen.

Adgang til en stort netværk af startups og scaleups samt inspiration og viden fra erfarne bestyrelsesmedlemmer, business angels, professorer og iværksættere.

Et interview til en bestyrelsespost i en start-up.